Με τρείς πολύ σημαντικές μουσικές εκδηλώσεις, συμμετέχει στις πολλαπλές εορταστικές πολιτιστικές δράσεις του Δήμου Φυλής,  το Δημοτικό Ωδείο.  Μετά την εξαιρετική εμφάνιση μαθητών και καθηγητών του Ωδείου, στο κατάμεστο Δημοτικό Πολιτιστικό Κέντρο Ζεφυρίου, ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς και ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Γιώργος Αντωνόπουλος, σας προσκαλούν την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου, στις 19.00 στο Δημοτικό Ωδείο για ακόμα ένα υπέροχο εορταστικό μουσικό ταξίδι. 

Περισσότερα...

 Την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου, στις  18.00, στην Πλατεία Ηρώων, οι Παιδικοί Σταθμοί Άνω Λιοσίων διοργανώνουν με το MAKE A WISH, ένα ξεχωριστό Χριστουγεννιάτικο Bazaar, υποστηρίζοντας το πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής. 'Ολα τα έσοδα θα διατεθούν για την πραγματοποίηση ευχών και θα κάνουν χαρούμενα τα παιδιά που το χρειάζονται πραγματικά.

Περισσότερα...

Το θεατρικό παραμύθι «Καλλικαντζαρούλα των Χριστουγέννων» παρουσιάζει η Κ.Σ. Δυτικής Αττικής του Προγράμματος ΤΕΒΑ με επικεφαλής τον Δήμο Φυλής, την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου, στα παιδιά, στον Σύλλογο Ζωφριάς.

Περισσότερα...

Στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Ζωφριάς μεταφέρεται λόγω καιρού το μεγάλο φιλανθρωπικό bazaar των Παιδικών Σταθμών Άνω Λιοσίων με το Μάρκο Σεφερλή και το make a wish που είχε προγραμαμτιστεί για την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου στις 18.00 στην Πλατεία Ηρώων. 

Περισσότερα...

Την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή «Μελωδία Ξωτικών» των Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου. Η γιορτή θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο του Ενιαίου Λυκείου Ζεφυρίου (οδός Παπαφλέσσα 6), ώρα 18:00.

Περισσότερα...

Εκπαιδευτικό Διατροφικό Βιωματικό παιχνίδι διοργανώνει η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018, στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Ζεφυρίου, στο πλαίσιο του Προγράμματος ΤΕΒΑ.

Περισσότερα...