Χριστουγεννιάτικη γιορτή με μάγο και καραγκιόζη για μικρούς και ζωντανή μουσική για μεγάλους διοργάνωσε ο Σύλλογος Τσουκλιδίου

Νέα & Δελτία Τύπου

Φωτεινά χαμόγελα, ζωηρά γέλια και πολλές χαρούμενες παιδικές φατσούλες «φώτισαν» τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή που συνδιοργάνωσαν ο Σύλλογος Τσουκλιδίου και το ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Φυλής «Η Πάρνηθα», το απόγευμα της Κυριακής της 16ης Δεκεμβρίου.


XRIST GIORTH TSOYKL01XRIST GIORTH TSOYKL02Στη... σπονδυλωτή παράσταση με κεντρικό άξονα την ψυχαγωγία των παιδιών, μικροί και μεγάλοι γέλασαν με τα κωμικά παιχνίδια και τα αστεία του κλόουν – ανιματέρ, «μαγεύτηκαν» από τα επιτήδεια μαγικά κόλπα του μάγου και ξεκαρδίστηκαν με τις αστείες και... καυστικές ατάκες του Καραγκιόζη και τους διασκεδαστικούς διαλόγους των άλλων φιγούρων του Θεάτρου Σκιών Σπυρόπουλου.
Μετά το τέλος της παράστασης «Ο Καραγκιόζης Άγιος Βασίλης», την κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου επισκέφθηκε ο Άγιος Βασίλης και μοίρασε δώρα σε όλα τα παιδιά.
Της γιορτής για τα μικρά παιδιά ακολούθησε η γιορτή για τα μεγάλα... παιδιά. Παίρνοντας τη σκυτάλη της διασκέδασης, οι ενήλικες του Συλλόγου Τσουκλιδίου γλέντησαν μέχρι αργά με συντροφιά ζωντανή μουσική, κρασάκι

XRIST GIORTH TSOYKL04

XRIST GIORTH TSOYKL03

και χορό. Από τη γιορτή μικρών και μεγάλων δεν έλειψαν και τα παραδοσιακά γλυκίσματα των ημερών. 

Μελομακάρονα και κουραμπιέδες δέσποζαν στον γλυκό μπουφέ του Συλλόγου.

«Ο Δήμος Φυλής είναι αρωγός σε όλα τα ζητήματα και αιτήματα του Συλλόγου. Έχουμε άμεσα τη συμπαράσταση του Δημάρχου και των υπηρεσιών του Δήμου», υπογράμμισε στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Συλλόγου Τσουκλιδίου Νίκος Νικολόπουλος, ευχαριστώντας τον Δήμαρχο για την ανταπόκριση στα αιτήματα και την παρουσία του στην εκδήλωση. Όπως ανέφερε ο κ. Νικολόπουλος, ο Δήμος ανακατασκεύασε πλήρως την παιδική χαρά στην πλατεία Αγίας Σοφίας, XRIST GIORTH TSOYKL05XRIST GIORTH TSOYKL06αποκατέστησε τις ζημιές στην πλατεία και περιέφραξε το μικρό γήπεδο ώστε να παίζουν ανενόχλητα και με ασφάλεια τα παιδιά. Επίσης, ο Δήμος μερίμνησε για την μερική ανακαίνιση των γραφείων του Συλλόγου με αλλαγή πατώματος και σκεπής, καθώς και για τη συντήρηση του περιβάλλοντος χώρου, ενώ στηρίζει το Σύλλογο στις δραστηριότητές του.

Ευτυχία, αγάπη και υγεία ευχήθηκε σε όλους ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, χαιρετίζοντας την εκδήλωση. «Να είστε πάντα χαμογελαστοί» είπε σε μικρούς και μεγάλους δημότες, εύχοντάς τους να απολαύσουν τη χριστουγεννιάτικη γιορτή.

XRIST GIORTH TSOYKL07XRIST GIORTH TSOYKL08XRIST GIORTH TSOYKL09XRIST GIORTH TSOYKL10XRIST GIORTH TSOYKL11XRIST GIORTH TSOYKL12XRIST GIORTH TSOYKL13XRIST GIORTH TSOYKL14XRIST GIORTH TSOYKL15XRIST GIORTH TSOYKL16XRIST GIORTH TSOYKL17XRIST GIORTH TSOYKL18XRIST GIORTH TSOYKL19XRIST GIORTH TSOYKL20XRIST GIORTH TSOYKL21XRIST GIORTH TSOYKL22XRIST GIORTH TSOYKL23XRIST GIORTH TSOYKL24XRIST GIORTH TSOYKL25XRIST GIORTH TSOYKL26