Οριακά από τον πρώτο γύρο Δήμαρχος ο Παππούς σύμφωνα με δημοσκόπηση των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ

Νέα & Δελτία Τύπου

Δήμαρχο, οριακά από τον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών, δείχνει το Χρήστο Παππού δημοσκόπηση της Εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ.

ΦΥΛΗ 3Η δημοσκόπηση, που δημοσιεύτηκε στο φύλλο του Σαββάτου 15 Δεκεμβρίου 2018 αλλά και στην ιστοσελίδα της, δίνει στο Χρήστο Παππού ποσοστό 48,4% στην πρόθεση ψήφου, δηλαδή αν οι εκλογές γίνονταν αύριο.
Οι προβλέψεις, από τη συνεκτίμηση των άλλων μεγεθών της δημοσκόπησης δείχνουν ότι το περίπου 2 % που λείπει από τον Παππού για να εκλεγεί από τον πρώτο γύρο μπορεί να βρεθεί εύκολα. Ο Δήμαρχος Φυλής συγκεντρώνει θετική γνώμη στο πρόσωπό του από το 70,9 % των δημοτών, ενώ πολύ και αρκετά ικανοποιημένο δηλώνει το 66,3%. Εξίσου ψηλά βρίσκεται ο Παππούς και στην παράσταση νίκης. Οι εκλογείς απαντώντας στο ερώτημα ποιος θα εκλεγεί Δήμαρχος απάντησαν, σε ποσοστό 53,6%, ο Χρήστος Παππούς. Εξάλλου, ο νυν Δήμαρχος και η παράταξή του δεν έχουν αρχίσει την προεκλογική τους εκστρατεία και παραμένουν προσηλωμένοι στο έργο που πρόκειται να θέσουν υπόψη του εκλογικού σώματος, τον επόμενο Μάιο.
Πολύ πίσω του βρίσκεται ο πρώην Δήμαρχος Δημήτρης Μπουραΐμης, ενώ οι άλλοι υποψήφιοι κινούνται σε πολύ χαμηλά επίπεδα.
Η δημοσκόπηση έγινε στις 7 και 8 Δεκεμβρίου 2018 από την εταιρία OPINION POLL, στο πλαίσιο γενικότερης δημοσκόπησης στις Περιφέρειες Ηπείρου και Δυτ. Ελλάδος. Στην Αττική μετρήθηκαν οι Δήμοι Καλλιθέας και Φυλής και στις Κυκλάδες ο Δήμος Μυκόνου.
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ: https://www.parapolitika.gr/article/to-deftero-politiko-varometro-gia-tin-topiki-aftodiikisi-apo-ta?fbclid=IwAR0BbTdCP4bdqf9xCFbzC_FgPfhIKhtu3PqIt-M0bzeSeVQwTLGchqyRiXM#.XBTYz9COtEQ.facebook

ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ: https://www.opinionpoll.gr/

 

ΦΥΛΗ 1ΦΥΛΗ 2ΦΥΛΗ 4