Μια εξαιρετική συναυλία στο πνεύμα των ημερών είχαν την τύχη να απολαύσουν όλοι εκείνοι που το βράδυ της Δευτέρας 17 Δεκεμβρίου ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και κατέκλυσαν το Πολιτιστικό Κέντρο της Δημοτικής Κοινότητας Ζεφυρίου.

Περισσότερα...

Με μαγικά παραμυθένιο τρόπο, έγινε από τα παιδιά του Χοροθεάτρου Άμυνα, η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στη Δημοτική Ενότητα Ζεφυρίου, την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου, στο κατάμεστο από κόσμο Πάρκο Κώστας Λιάρος .

Περισσότερα...

Υπό τα χαρούμενα βλέμματα των παιδιών και τους εορταστικούς ύμνους της Φιλαρμονικής στην Κεντρική πλατεία της Δημοτικής Ενότητας Φυλής, φωταγωγήθηκε το πανύψηλο φυσικό δέντρο που δεσπόζει έξω από το Δημαρχείο “Νικόλαος Λιάκος”.

Περισσότερα...

Φωτεινά χαμόγελα, ζωηρά γέλια και πολλές χαρούμενες παιδικές φατσούλες «φώτισαν» τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή που συνδιοργάνωσαν ο Σύλλογος Τσουκλιδίου και το ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Φυλής «Η Πάρνηθα», το απόγευμα της Κυριακής της 16ης Δεκεμβρίου.

Περισσότερα...

Δήμαρχο, οριακά από τον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών, δείχνει το Χρήστο Παππού δημοσκόπηση της Εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ.

Περισσότερα...

Με δυο κουβέντες απάντησε σε κείνους που ήθελαν μίζερη την πόλη κατά την εορταστική περίοδο ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Περισσότερα...